Psykologia etsii vastausta kysymykseen, mikä ihmistä motivoi.

Pääasia -kirjan kirjoittajat Ilona Rauhala, Makke Leppänen ja Anna-Mari Heikkilä jakavat yhteisen intohimon valmentamiseen ja johtamisen kehittämiseen.

Kirjassa yhdistyy kahden asiantuntijan vankka käytännön valmennuskokemus, sekä raikas uusi tuulahdus psykologian viimeisemmistä tutkimustuloksista.


 

Kirjan kirjoittajat

Ilona Rauhala on valmentava psykologi, jonka erityisaloja ovat elinvoimaisuus ja edelläkävijyys. Hän on kysymisen, haastamisen ja kannustamisen ammattilainen, ja hän auttaa  organisaatioita kehittämään psykologista pääomaa olemalla mukana erilaisissa muutostilanteissa johdon, avainhenkilöiden ja työntekijöiden tukena. Lisäksi hän on erikoistunut johtajien henkilökohtaiseen valmentamiseen, vaikeiden tilanteiden kohtaamiseen ja positiivisen yrityskulttuurin rakentamiseen.

Ilona tuli tunnetuksi ohjelmasta "Ilona Rauhala", joka oli arjen ongelmia käsittelevä keskusteluohjelma YLE 1:ssä  vuosina 2007-2008. Hän on kirjoittanut teokset "Kokonaiseksi" (Otava 2009) ja "Uskalla! Nainen työelämässä" (Otava 2011).  Ilona on myös pidetty luennoitsija.

Lisätietoja Ilonan taustasta: www.palomacorento.fi

p. 040 586 8596
ilona.rauhala(a)palomacorento.fi

Makke Leppänen on yksi johtavista asiantuntijoista positiivisen ja valmentavan psykologian alalla Suomessa. Hänellä on taustallaan yli viidentoista vuoden kokemus esimiestyöstä ja johtajien valmentamisesta. Hän on toiminut esimerkiksi senior coachina Talent Partnersissa ja tiimivalmentajana Tiimiakatemiassa, joka on  Jyväskylän ammattikorkeakoulun Yrittäjyyden Huippuyksikkö. Makken eritysosaamisalueita ovat  yksilön johtajuustaitojen kehittäminen, tiimioppiminen ja -valmentaminen sekä johtoryhmäcoaching. 

Makke on valmistunut arvostetusta The University of Sydney:sta valmentavan psykologian maisteriksi ensimmäisenä Suomessa. Hän on innostava ja asiantunteva kumppani ennen kaikkea pitkien johtamisen kehittämisen prosessien valmentajana.

Lisätietoja Makken taustasta: www.positiivinenpsykologia.fi

p. 044 092 8375
makke.leppanen(a)corendo.fi

Annamari Heikkilä on psykologi ja filosofian tohtori, jonka missiona on muuttaa suomalaista työelämää aikaansaavammaksi, onnellisemmaksi ja tuotteliaammaksi.

Ennen yrittäjäksi ryhtymistään Annamari oli mukana luomassa, rakentamassa ja vakiinnuttamassa opintopsykologiaa suomalaiseen yliopistomaailmaan. Väitöskirjassaan hän tutki yliopisto-opiskelijoiden motivaation rakentumista, oppimista ja hyvinvointia. Annamari on innostava luennoitsija, joka haastaa kuulijat ajattelemaan yhdessä.

p. 050 5952 973
Annamari.k.heikkila@gmail.com